Di sebalik Wajah ada seribu satu kisah

          Assalamualaikum w.b.t kepada warga warga pembaca blogger sekalian . terlalu lama mendiamkan diri, memang lama. hmm actually ada bnyak benda nak ceritakan,rasa kalau cerita tak habes kot malam malam macam ni. hehehe n_n ..rasa taknak ambil tahu apa yang berlaku di sekeliling sekrang , tapi nak taknak kena ambil tahu jugak . dapat pengetahuan Am dan lain lain lagi .

             "Allah tak bagi apa yang kita nak, tetapi Allah bagi apa yang kita perlukan".Kata kata ini menjadi peransang untuk bulan bulan sebulan ini. hampir 3 bulan mungkin,banyak perkara yang telah berlaku.

               ''Kehilangan sesuatu dalam hidup kita memang akan mengambil masa untuk melepaskan dia" . Perkara ini berlaku baru baru ini, kehilangan seorang kawan iaitu Arwah Siti Hajar yang telah pergi bertemu Ilahi sebulan yang lepas , pada tanggal 20 Januari 2013,cerita pasal arwah akan diceritakan pada entry kemudian :) Semoga keluarga arwah akan banyak bersabar :)

Ada juga kisah kisah sedih dalam kalangan kawan kawan yang boleh dijadikan teladan,sempadan dalam kehidupan kita . takpe tunggu dan baca pada entry selanjutnya :)

Move On?? :O

Semua orang tahu, bukannnya mudah untuk move on, perlukan masa , tapi itu pun bergantung pada seseorang . ada orang yang boleh move on dalam masa yang singkat , ada orang yang boleh move on dalam masa yang lama . terpulang pada tempat dan keadaan jugak kan :)

See you next entry . I hope You will enjoy read it ! :0No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...